DE VULKAAN

Stap in een episch avontuur met 3 volkeren die lang geleden de aarde bewandelden. 

We nemen je mee in een interactief muziektheaterconcert dat een licht schijnt op de grote thema’s van deze tijd…

De vulkaan staat op uitbarsten! Durf jij hem te beklimmen?

ga mee op avontuur

 

DE VULKAAN is een interactief muziektheaterconcert waarbij iedere deelnemer muzikant én acteur is. Er wordt gezongen, bewogen en gespeeld op verschillende instrumenten. De professionele muzikanten van Raw Resonance zijn de dirigenten die alles in goede banen leiden.

In het verhaal wordt de aarde bewoond door 3 volkeren die niets van elkaars bestaan afweten. Op een zeker moment vragen de mensen meer van moeder aarde dan ze eigenlijk nodig hebben… Het lot brengt hen samen en ze komen voor grote uitdagingen te staan.

De vraagstukken uit het verhaal zijn te vertalen naar de grote thema’s van deze tijd en de deelnemers ervaren hoe je in harmonie kunt samenleven met elkaar en met de natuur.

voor iedereen

 

De vulkaan is ontwikkeld voor het onderwijs maar ook zeer geschikt als verbindende Teambonding workshop voor volwassenen.

In het onderwijs is de vulkaan op verschillende manieren in te zetten: als losse voorstelling(en) of als semi-lange leerlijn traject met twee voorbereidende lessen van een Raw Resonance vakdocent in combinatie met een kort lesprogramma voor de klassenleerkracht.

bel en maak contact!

 

Tel : +31 6 21 928 512

info@rawresonance.com