NIEUW! RR ONLINE

Wij verzorgen nu ook online interactieve voorstellingen en energizers! 

Dit kan bijvoorbeeld via Zoom of andere livestream programma’s. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

CORONAPROOF

Sinds de komst van COVID-19 ziet de wereld er anders uit. Vanuit Raw Resonance passen wij onze projecten hierop aan. 

Met inachtneming van de huidige reglementen en in gezamenlijk overleg zorgen wij voor de kwaliteit die u van ons gewend bent.

DE VULKAAN

De VULKAAN is een interactieve muziekbeleving.

Een theaterconcert waarbij iedere deelnemer muzikant en acteur is…

De workshopleiders van Raw Resonance zijn ook de dirigenten die alles in banen leiden.

In het verhaal wordt de aarde bewoond door drie volkeren die niets van elkaars bestaan af weten. Op een zeker moment vragen de mensen meer van de aarde dan ze eigenlijk nodig hebben….

Het lot brengt hen samen en ze komen voor grote uitdagingen te staan. De kwesties in het verhaal zijn te vertalen naar onze tijd. De leerlingen ervaren hoe je in harmonie kunt samenleven met elkaar en de natuur.

De Vulkaan is op verschillende manieren in te zetten: als losse voorstelling(en) of als semi-lange leerlijn traject met een voorbereidende les van een Raw Resonance vakdocent, in combinatie met een inspirerend digitaal lesprogramma voor de klassen.

 

 

 

 

 

 

 

BATTLEBEATS is een muzikaal slagveld waarbij alles draait om ritme. Twee of meer groepen komen tegenover elkaar te staan en voeren een muzikale strijd onder begeleiding van de workshopleiders van Raw Resonance.

De leerlingen proberen elkaar te intimideren met krachtige bewegingen, kreten en vooral overdonderende ritmes op cementkuipen.

Na de battle zullen de groepen ook harmonieus samen spelen. Dit klinkt uiteindelijk altijd het vetst…

BATTLEBEATS

 

 

 

 

 

 

 

DE JAM

De SUPERJAM is een dag vol energieke en inspirerende muziekworkshops met een school brede voorstelling als afsluiting.

De kinderen spelen mee in een ‘jamsessie’, waarbij ze op non-verbale wijze worden meegenomen in een energieke en swingende muzikale reis.

De kinderen worden ter plekke gedirigeerd in verschillende ritmes, stemmen, klanken en bewegingen en spelen op rhythm-sticks en shaker-eggs. De muzikale inhoud kan, zoals bij een echte jamsessie, alle kanten op gaan en de moeilijkheidsgraad en het materiaal worden ter plekke afgestemd op het niveau van de groep. En juist deze vrijheid in benadering is wat DE SUPERJAM zo bijzonder maakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

KARAKAZOO-KIDS is een schoolbreed, interactief muziekspectakel voor het basisonderwijs.

Onderbouw, middenbouw en bovenbouw werken in 1 dag toe naar een groot optreden met de hele school voor iedereen die wil komen kijken!

Er wordt gezongen, gedanst en natuurlijk op eigengemaakte kazoo’s gespeeld.

Karakazoo gaat vooral om de beleving van het samen musiceren.

Zonder al te veel uitleg gaan de Raw Resonance workshopleiders spelend met de kinderen aan de slag waardoor de muzikale vonk snel overslaat.

Instant composing, improvisatie en publieksparticipatie vormen een belangrijk onderdeel van Karakazoo-kids.

Het plezier van het samen muziek maken staat bij alles voorop!

KARAKAZOO

Eerst krijgt iedere bouw afzonderlijk een te gekke muziekworkshop van 45 minuten. Hierna volgt een schoolbrede generale repetitie waarbij de muzikale kunsten van de verschillende bouwen als een puzzel in elkaar zullen vallen. We sluiten de dag af met een spetterend optreden van de hele school.