Team

Han

Han van’t Land had als kind al een grote passie voor muziek en theater. In 2008 rondde hij de opleiding Docent Muziek aan het “Sweelinck Conservatorium” te Amsterdam af. Na zijn studie speelde hij in verschillende bands en ging als freelancer aan de slag bij o.a. de “Muziekschool Amsterdam” en het “Fort van de Verbeelding”. Zo deed hij veel ervaring op als muziekdocent, workshopleider, componist en performer. Ook ontwikkelde hij vele community-, sociale en educatieve muziekprojecten in binnen- en buitenland.

 

Voor de stichting “Sounds of Change” traint hij docenten in conflictgebieden, zodat zij muziek als middel in kunnen zetten bij hun werk met vluchtelingenkinderen.

In 2017 is hij het muziekproject “HAN” (Here And Now) gestart. Hij wordt hierbij instrumentaal versterkt door collega’s Jeroen en Joost.

Han laat met muziek een vonk van bewustzijn, verbinding en vreugde overslaan.

joost

Joost van der Graaf is vanaf zijn veertiende actief in de muziek. Als bassist speelde hij in veel verschillende bands. Van Soul tot Deathmetal, van P-Funk tot Ska. Bij een succesvolle underground band was hij in de jaren 90 naast bassist ook zanger en in het bedrijfsevenementen circuit werkte hij samen met grote namen uit de Nederlandse muziek. Tournee’s met bands door Europa maar ook in Rusland en Japan hebben samen met vele uren studie en studiotijd geresulteerd in een flinke muzikale bagage.

Naast alle activiteiten als uitvoerend muzikant heeft Joost zich ook gestort op het docentschap. Jarenlang gaf hij bij het muziekcollectief in Leiderdorp basgitaarles en bij de MBO muziekopleiding “Metal Factory” in Eindhoven was hij naast basdocent ook band- coach. Bij “Art in Rhythm’ leerde hij de beginselen van muzikale bedrijfstraining en bij “Fort van de Verbeelding” ontwikkelde hij zich tot ervaren workshopleider in het basis-, speciaal en middelbaar onderwijs.

jeroen

Jeroen Hensel sloeg met 1,5 jaar al met lepels op pannen. Sindsdien is hij altijd met muziek bezig geweest en maakte hier uiteindelijk ook zijn werk van.

Hij deed een life-coach opleiding waar hij leerde mensen te verbinden met muziekworkshops. Tijdens zijn studie ging Jeroen werken bij het “Fort van de Verbeelding” en later ook als muziekdocent bij “Aslan Muziekcentrum” in Amsterdam.

 

Naast zijn werkzaamheden als muziekdocent is Jeroen vooral virtuoos percussionist in de Braziliaanse Samba. In Rio de Janeiro heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Hij speelde er met grote namen en verscheen in 2018 zelfs op nationale televisie als Samba spelende “gringo”!

In de nabije toekomst gaat hij zich muzikaal inzetten voor het welzijn van de vele verwaarloosde kinderen in de sloppenwijken van Rio.

adres

V.O.F. Raw Resonance

Kouzijnpad 4

2381 AW Zoeterwoude

web

Info@rawresonance.com

rawresonance.com

social media content in footer

contact

Tel: +31 6 219 285 12

kvk: 71924272