KARAKAZOO

KARAKAZOO is een swingende ervaring met een goede portie humor en energie.

Raw Resonance komt langs met professionele muzikanten en workshopleiders die het publiek zullen meenemen in een muziekbeleving die nog lang na zal resoneren.

Je wordt uitgedaagd om mee te spelen op kazoo’s en andere bijzondere instrumenten bij uiteenlopende hits en ter plekke geïmproviseerde muziek.

Ook voor niet deelnemende toeschouwers is KARAKAZOO een feest. KARAKAZOO is de perfecte verbinder op feesten, festivals of bedrijfsevenementen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BATTLEBEATS

BATTLEBEATS is een energiek muzikaal slagveld waarbij alles draait om ritme. Twee of meer groepen komen tegenover elkaar te staan om een muzikale strijd te voeren onder begeleiding van de professionele slagwerkers en workshopleiders van Raw Resonance.

De deelnemers proberen elkaar te intimideren met krachtige bewegingen en kreten terwijl er overdonderende ritmes worden geslagen op cementkuipen.

BATTLEBEATS is dé knallende muzikale verbinder op festivals en evenementen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE SUPERJAM

De SUPERJAM!

Je speelt mee in een ‘jamsessie’, waarbij je op non-verbale wijze wordt meegenomen in een energieke en swingende muzikale reis.

Onze ervaren workshopleiders spelen zelf volop mee op verschillende instrumenten en nemen jou mee in hun wereld als improviserend muzikant.

Je wordt ter plekke gedirigeerd met verschillende ritmes, stemmen, klanken en bewegingen en speelt mee op rhythm-sticks en shaker-eggs. De muzikale inhoud kan, zoals bij een echte jamsessie, alle kanten op gaan en de moeilijkheidsgraad en het materiaal worden ter plekke afgestemd op het niveau van de groep. En juist deze vrijheid in benadering is wat DE SUPERJAM zo bijzonder maakt.