SPECIAAL ONDERWIJS

Onze non-verbale en theatrale werkwijze sluit zeer goed aan bij de verschillende vormen van het speciaal primair en voortgezet onderwijs. We werken altijd vanuit de beleving, de vanzelfsprekendheid van muziek, de kant van de praktijk en uitvoering.

Een belangrijke basis hiervoor is een veilige omgeving waarin de deelnemers het zelfbewustzijn in zekere zin los kunnen laten om volledig op te kunnen gaan in de muziek en het samen musiceren. Projecten als ‘De Vulkaan’, ‘De Superjam’ en ‘Battlebeats’ zijn hierdoor in originele of aangepaste vorm zeer geschikt voor deze doelgroep.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om samen te onderzoeken welk project het beste aansluit bij jullie leerlingen!

DE SUPERJAM

DE SUPERJAM is een verbindend muziekproject voor het onderwijs. Een dag vol energieke en inspirerende workshops met de mogelijkheid van een school-brede voorstelling als afsluiting.

Onze band bestaat uit ervaren muzikanten/workshopleiders. Zij nemen op non-verbale wijze de leerlingen mee op een energieke muzikale reis. Knallende ritmes, stoere raps, meerstemmige zang… Alles komt voorbij in de Superjam!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BATTLEBEATS

BATTLEBEATS  is een muzikaal ‘slagveld’ waarbij alles draait om ritme. 
Drummend op cementkuipen worden de kinderen meegenomen in een spectaculair, theatraal concert. 
Een muzikale strijd met krachtige bewegingen, kreten en vooral overdonderende ritmes op de cementkuipen. 
Bij battlebeats bestaat geen winnaar want het samen musiceren is uiteindelijk het belangrijkste! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE VULKAAN

DE VULKAAN is een interactieve muziekbeleving.

Een theaterconcert waarbij iedere deelnemer muzikant en acteur is…

In het verhaal wordt de aarde bewoond door drie volkeren (drie klassen) die niets van elkaars bestaan af weten. 

Het lot brengt hen samen en ze komen voor grote uitdagingen te staan. De kwesties in het verhaal zijn te vertalen naar onze tijd. De leerlingen ervaren hoe je in harmonie kunt samenleven met elkaar en de natuur.