NIEUW! RR ONLINE

Wij verzorgen nu ook online interactieve voorstellingen en energizers! 

Dit kan bijvoorbeeld via Zoom of andere livestream programma’s. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. 

CORONAPROOF

Sinds de komst van COVID-19 ziet de wereld er anders uit. Vanuit Raw Resonance passen wij onze projecten hierop aan. 

Met inachtneming van de huidige reglementen en in gezamenlijk overleg zorgen wij voor de kwaliteit die u van ons gewend bent.

BATTLEBEATS

BATTLEBEATS is een energiek muzikaal slagveld waarbij alles draait om ritme.

Twee of meer groepen komen tegenover elkaar te staan en voeren een muzikale strijd onder begeleiding van de professionele slagwerkers en workshopleiders van Raw Resonance.

De deelnemers proberen elkaar te intimideren met krachtige bewegingen en kreten terwijl er overdonderende ritmes worden geslagen op cementkuipen.

BATTLEBEATS is uitermate geschikt als teambonding workshop in het bedrijfsleven.

Voorafgaand aan de battle krijgen de deelnemers een intensieve training waarbij de creativiteit en samenwerking binnen de groep op de proef worden gesteld. 

 

 

 

 

 

 

 

KARAKAZOO is een swingende ervaring met een goede portie humor en energie.

Raw Resonance komt langs met professionele muzikanten en workshopleiders die het publiek zullen meenemen in een muziekbeleving die nog lang na zal resoneren.

Je wordt uitgedaagd om mee te spelen op kazoo’s en andere bijzondere instrumenten bij uiteenlopende hits en ter plekke geïmproviseerde muziek.

KARAKAZOO is de perfecte verbinder op bedrijfsevenementen!

KARAKAZOO

®

 

 

 

 

 

 

 

DE JAM

De SUPERJAM is een dag vol energieke en inspirerende muziekworkshops!

Je speelt mee in een ‘jamsessie’, waarbij je op non-verbale wijze wordt meegenomen in een energieke en swingende muzikale reis.

Onze ervaren workshopleiders spelen zelf volop mee op verschillende instrumenten en nemen jou mee in hun wereld als improviserend muzikant.

Je wordt ter plekke gedirigeerd met verschillende ritmes, stemmen, klanken en bewegingen en speelt mee op rhythm-sticks en shaker-eggs. De muzikale inhoud kan, zoals bij een echte jamsessie, alle kanten op gaan en de moeilijkheidsgraad en het materiaal worden ter plekke afgestemd op het niveau van de groep. En juist deze vrijheid in benadering is wat DE SUPERJAM zo bijzonder maakt.