PRESSKIT/EPK RAW RESONANCE

Wie zijn wij / Onze visie

Wij zijn een collectief van professionele muzikanten en ervaren workshopleiders.

We verzorgen interactieve muziekvoorstellingen, energizers en workshops.

Op non-verbale wijze nemen wij iedereen mee in de ervaring van het samen musiceren.

Hierbij zorgen wij voor de juiste resonantie binnen de groep.

Muziek maken met grote groepen is onze specialiteit.

Raw Resonance werkt in het onderwijs, het bedrijfsleven en het evenementen circuit.

Ons doel is om met muziek zoveel mogelijk mensen te verbinden en te inspireren. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat werkelijk iedereen muziek kan maken.

Hierbij gaat het er niet om hoe goed je bent maar om het plezier dat je er samen aan beleeft.

Door middel van onze interactieve muziekprojecten delen wij als professionele muzikanten dit plezier met anderen. Met onze sociale projecten proberen we ook mensen die over minder tot geen middelen beschikken mee te nemen in deze beleving.

Onze bedrijfsnaam staat voor de rauwe resonantie van het leven.

Elementen als zand of water kunnen door de juiste geluidstrilling de mooiste vormen aannemen. Dit zie je terug in ons logo en wordt “cymatics” genoemd.
Precies zo willen wij mensen altijd in een harmonische vorm samen laten resoneren.

Projecten

RAW ENERGIZERS
Een muzikale energizer van Raw Resonance heeft als doel om in zeer korte tijd de juiste energie te genereren. Het is een compacte, interactieve en op maat gemaakte performance waarbij iedereen wordt meegenomen in een verbindende muzikale ervaring.
PDF prijzen en details
KARAKAZOO
KARAKAZOO is een swingende ervaring met een goede portie humor en energie. Raw Resonance komt langs met professionele muzikanten en workshopleiders die het publiek zullen meenemen in een muziekbeleving die nog lang na zal resoneren. Je wordt uitgedaagd om mee te spelen op kazoo’s en andere bijzondere instrumenten bij uiteenlopende hits en ter plekke geïmproviseerde muziek. KARAKAZOO is de perfecte verbinder op bedrijfsevenementen!
PDF prijzen en details
BATTLEBEATS
BATTLEBEATS is een energiek muzikaal slagveld waarbij alles draait om ritme. Twee of meer groepen komen tegenover elkaar te staan en voeren een muzikale strijd onder begeleiding van de professionele slagwerkers en workshopleiders van Raw Resonance. De deelnemers proberen elkaar te intimideren met krachtige bewegingen en kreten terwijl er overdonderende ritmes worden geslagen op cementkuipen. BATTLEBEATS is uitermate geschikt als teambonding workshop in het bedrijfsleven. Voorafgaand aan de battle krijgen de deelnemers een intensieve training waarbij de creativiteit en samenwerking binnen de groep op de proef worden gesteld.
PDF prijzen en details
Previous
Next

Foto's

Video's

PERSOONLIJKE BIOGRAFIE

Han

Han van’t Land had als kind al een grote passie voor muziek en theater. In 2008 rondde hij de opleiding Docent Muziek aan het “Sweelinck Conservatorium” te Amsterdam af. Na zijn studie speelde hij in verschillende bands en ging als freelancer aan de slag bij o.a. de “Muziekschool Amsterdam” en het “Fort van de Verbeelding”. Zo deed hij veel ervaring op als muziekdocent, workshopleider, componist en performer. Ook ontwikkelde hij vele community-, sociale en educatieve muziekprojecten in binnen- en buitenland.

Voor de stichting “Sounds of Change” traint hij docenten in conflictgebieden, zodat zij muziek als middel in kunnen zetten bij hun werk met vluchtelingenkinderen.

In 2017 is hij het muziekproject “HAN” (Here And Now) gestart. Hij wordt hierbij instrumentaal versterkt door collega’s Jeroen en Joost.

Han laat met muziek een vonk van bewustzijn, verbinding en vreugde overslaan.

jeroen

Jeroen Hensel sloeg met 1,5 jaar al met lepels op pannen. Sindsdien is hij altijd met muziek bezig geweest en maakte hier uiteindelijk ook zijn werk van.

Hij deed een life-coach opleiding waar hij leerde mensen te verbinden met muziekworkshops. Tijdens zijn studie ging Jeroen werken bij het “Fort van de Verbeelding” en later ook als muziekdocent bij “Aslan Muziekcentrum” in Amsterdam.

Naast zijn werkzaamheden als muziekdocent is Jeroen vooral virtuoos percussionist in de Braziliaanse Samba. In Rio de Janeiro heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Hij speelde er met grote namen en verscheen in 2018 zelfs op nationale televisie als Samba spelende “gringo”!

In zijn muzikale avontuur heeft hij ook vloeiend Portugees leren spreken en schrijft hij zijn eigen muziek. (ook in het Portugees)

Ook zet hij zich in voor het welzijn van de kinderen in één van de sloppenwijken in Rio de Janeiro, genaamd Mangueira.