Wij zijn Raw Resonance.

Ons doel is om met muziek zoveel mogelijk mensen te verbinden en te inspireren. Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat werkelijk iedereen muziek kan maken.
Hierbij gaat het er niet om hoe goed je bent maar om het plezier dat je er samen aan beleeft.

Door middel van onze interactieve muziekprojecten delen wij als professionele muzikanten dit plezier met anderen. Met onze sociale projecten proberen we ook mensen die over minder tot geen middelen beschikken mee te nemen in deze beleving.

Onze bedrijfsnaam staat voor de rauwe resonantie van het leven.

Elementen als zand of water kunnen door de juiste geluidstrilling de mooiste vormen aannemen. Dit zie je terug in ons logo en wordt “cymatics” genoemd.
Precies zo willen wij mensen altijd in een harmonische vorm samen laten resoneren.

Han

Han van’t Land had als kind al een grote passie voor muziek en theater. In 2008 rondde hij de opleiding Docent Muziek aan het “Sweelinck Conservatorium” te Amsterdam af. Na zijn studie speelde hij in verschillende bands en ging als freelancer aan de slag bij o.a. de “Muziekschool Amsterdam” en het “Fort van de Verbeelding”. Zo deed hij veel ervaring op als muziekdocent, workshopleider, componist en performer. Ook ontwikkelde hij vele community-, sociale en educatieve muziekprojecten in binnen- en buitenland.

 

Voor de stichting “Sounds of Change” traint hij docenten in conflictgebieden, zodat zij muziek als middel in kunnen zetten bij hun werk met vluchtelingenkinderen.

In 2017 is hij het muziekproject “HAN” (Here And Now) gestart. Hij wordt hierbij instrumentaal versterkt door collega’s Jeroen en Joost.

Han laat met muziek een vonk van bewustzijn, verbinding en vreugde overslaan.

jeroen

Jeroen Hensel sloeg met 1,5 jaar al met lepels op pannen. Sindsdien is hij altijd met muziek bezig geweest en maakte hier uiteindelijk ook zijn werk van.

Hij deed een life-coach opleiding waar hij leerde mensen te verbinden met muziekworkshops. Tijdens zijn studie ging Jeroen werken bij het “Fort van de Verbeelding” en later ook als muziekdocent bij “Aslan Muziekcentrum” in Amsterdam.

 

Naast zijn werkzaamheden als muziekdocent is Jeroen vooral virtuoos percussionist in de Braziliaanse Samba. In Rio de Janeiro heeft hij een groot netwerk opgebouwd. Hij speelde er met grote namen en verscheen in 2018 zelfs op nationale televisie als Samba spelende “gringo”!

In de nabije toekomst gaat hij zich muzikaal inzetten voor het welzijn van de vele verwaarloosde kinderen in de sloppenwijken van Rio.