BATTLEBEATS

BATTLEBEATS is een energiek muzikaal slagveld waarbij alles draait om ritme.

Twee of meer groepen komen tegenover elkaar te staan en voeren een muzikale strijd onder begeleiding van de professionele slagwerkers en workshopleiders van Raw Resonance.

De deelnemers proberen elkaar te intimideren met krachtige bewegingen en kreten terwijl er overdonderende ritmes worden geslagen op cementkuipen.

BATTLEBEATS is uitermate geschikt als teambonding workshop in het bedrijfsleven.

Voorafgaand aan de battle krijgen de deelnemers een intensieve training waarbij de creativiteit en samenwerking binnen de groep op de proef worden gesteld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KARAKAZOO

KARAKAZOO is een swingende ervaring met een goede portie humor en energie.

Raw Resonance komt langs met professionele muzikanten en workshopleiders die het publiek zullen meenemen in een muziekbeleving die nog lang na zal resoneren.

Je wordt uitgedaagd om mee te spelen op kazoo’s en andere bijzondere instrumenten bij uiteenlopende hits en ter plekke geïmproviseerde muziek.

KARAKAZOO is de perfecte verbinder op bedrijfsevenementen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Raw Energizers bieden wij een muzikale ervaring waarbij we mensen binnen een groep op elkaar afstemmen. Hierdoor ontstaat nieuwe ruimte voor inzicht en creativiteit. Ook voor bedrijfsfeesten hebben wij unieke, interactieve muziekvoorstellingen en energizers waarbij samenspel, humor en hoge energie de rode draad vormen.